Gebouw

Ons gebouw is nieuw gebouwd in 2015 en staat op een terrein met een totale oppervlakte van 4.000 m². Het terrein is opgebouwd uit een groot grasveld, kampvuurkuil, een verhard deel met parkeerruimte en materiaalstellingen.

In het gebouw bevindt zich:

Begane grond    Staflokaal (eigen gebruik) 1e verdieping    2 open lokalen
  2 groepslokalen
  keuken
  damestoilet met wasgelegenheid   
  herentoilet met wasgelegenheid
  mindervaliden toilet met douche
  schoonmaakkast
  2 materiaalbergingen (eigen gebruik)

 

Keuken

In de keuken is een 5 pits gasfornuis, koelkast (zonder vriesvak), vaatwasser, combi magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en algemeen keukeninventaris aanwezig. De keuken ligt centraal in het gebouw en kijkt uit op het speelveld.

 

Ligging

Het gebouw ligt aan de rand van het bos bij het aanliggende dorp Breedenbroek. Op ongeveer 2 km afstand ligt Dinxperlo waar u winkels, een openluchtzwembad en het grensland museum kunt vinden. Het dorp Dinxperlo ligt op de grens met Duitsland. In de omgeving zijn vele mooie en grensoverschrijdende wandel- en fietstochten beschikbaar door de prachtige omgeving.

 

Huurmogelijkheden

Het gebouw biedt overnachtingsruimte voor maximaal 30 personen. Daarnaast biedt het grasveld ruimte voor ca. 10 tenten. Er kan worden gekozen om het gebouw te gebruiken voor overnachtingen of kampen, of om te gebruiken als locatie voor kleinschalige feesten. Ook is het mogelijk om het gebouw vast te huren op bijvoorbeeld een doordeweekse dag. Raadpleeg de verhuurvoorwaarden hieronder voor meer informatie, of neem contact op met de beheerder verhuur.

 

Foto's

Om een impressie te krijgen van ons gebouw kunt u de foto's bekijken.