Wachtlijst welpen? Kom naar de bevers!

Door het grote succes van de speltak welpen hebben wij op dit moment te maken met een wachtlijst. Bent u geïnteresseerd in de welpen, neem contact op met de welpenleiding voor de mogelijkheden! De welpen hebben op zaterdagmiddag van 13.30 tot en met 15.30 uur opkomst.

Is uw zoon/dochter 7 jaar? Kom dan gezellig een kijkje nemen bij de bevers!

Bekijk een filmpje van de bevers!

De bevers zoeken jou!

Ontdek en beleef de bevers!

Voor enthousiaste kinderen tussen de 5 en 7 jaar zijn er de bevers! De opkomst start iedere zaterdag om 10.30 uur en is om 12.00 uur afgelopen. Met elkaar beleven we iedere opkomst avonturen zodat je Scouting kunt blijven ontdekken! Ben jij actief, graag buiten en heb je zin om van alles te ontdekken? Kom dan gezellig eens bij ons kijken!

Scouts got talent 2017!

Ook dit jaar gaan we het jaar weer spetterend uit met de scouts, explorers en de stam. Heb jij iets dat je goed kunt of heb je een verborgen talent en wil je dat nu laten zien? Dan is dit je kans!

Op 22 december 2017 organiseert scouting Saksenheerd haar eerste ‘Scouts got Talent’! Tijd om jouw talent te laten zien.

poster Scouts got talent