Open ochtend bij de bevers!

Op zaterdag 21 september organiseert Scouting Saksenheerd een open ochtend voor enthousiaste kinderen tussen de 4,5 en 7 jaar. Het programma start om 10.30 uur en is om 12.00 uur afgelopen. Met elkaar beleven we een avontuurlijke opkomst zodat je Scouting kunt ontdekken! Ben jij actief, graag buiten en heb je zin om van alles te ontdekken? Kom dan bij ons kijken tijdens onze uitdagende open ochtend!

Scouts got talent 2017!

Ook dit jaar gaan we het jaar weer spetterend uit met de scouts, explorers en de stam. Heb jij iets dat je goed kunt of heb je een verborgen talent en wil je dat nu laten zien? Dan is dit je kans!

Op 22 december 2017 organiseert scouting Saksenheerd haar eerste ‘Scouts got Talent’! Tijd om jouw talent te laten zien.

poster Scouts got talent