Bevers

Bevers is de speltak voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar oud.

Bij de bevers werken we in het spelthema Hotsjietonia. Dit is een fictief dorp dat bewoond is door 10 themafiguren die elk gebonden zijn aan één van de activiteitengebieden van Scouting Nederland. Vrijwel elke week komt er een andere themafiguur aan bod waar we die opkomst mee bezig zijn.

Samen met je leeftijdsgenootjes zal je allerlei avonturen beleven in het dorp ‘Hotsjietonia’. Van koken tot spelen in het bos tot een vinger verbinden, alles leer je bij ons! Daarnaast doen beleven ook veel andere avonturen zoals spannende speurtochten, knutselen, hutten bouwen en nog veel meer. Ook ga je bij de bevers 1 keer per jaar op een gezellig kamp.

Ook doen we wel eens activiteiten buiten de deur. Bijvoorbeeld naar een grote speeltuin en we zijn zelfs wel eens op bezoek bij de politite geweest! Genoeg avonturen om te beleven dus!

Het leidingteam van de bevers kan meer vertellen over Hotsijetonia, de themafiguren en de toepassing in het programma.

Lijkt het u leuk om een keer te komen kijken? Kom dan met uw zoon/dochter vrijblijvend een keer meedraaien op zaterdagochtend van 10:00 tot en met 12:00, of neem contact op met de beverleiding!

Bekijk een fimpje van de bevers!

De bevers zoeken jou!

Geïnteresseerd?

Iedereen is welkom op Scouting. Als je aan de hand van deze beschrijving interesse hebt gekregen voor Scouting, kom dan vooral eens kijken! Je mag altijd 2x vrijblijvend meedoen met de speltak van jouw leeftijd. Daarna mag je beslissen of je het leuk genoeg vindt.

Kom dus vooral eens kijken! Ons adres is te vinden onder contact.