Open dag 2018

Scouting, is dat wat voor jou? Kom op 31 maart langs en ontdek Scouting! Tussen 11 en 16 uur ben je van harte welkom om erachter te komen wat we bij scouting doen en om te kijken of het bij je past. Je krijgt van ons een heuse stempelkaart waarmee je verspreid over ons terrein allerlei activiteiten kunt doen. Hopelijk tot dan!
----------
Op 31 maart organiseert Scouting Saksenheerd een open dag. Tussen 11 en 16 uur is er vrije inloop en bent u van harte welkom om uw kinderen kennis te laten maken met scouting, om bij ons informatie te krijgen over wie we zijn en wat we doen, of om ons gebouw te bekijken. Onze vrijwilligers vertellen u graag over wat Scouting voor hun betekent en hoe de opkomsten voor de verschillende speltakken eruit zien.
Bent u op 31 maart verhinderd, maar zou u toch eens vrijblijvend kennis willen maken met Scouting? U kunt altijd contact met ons opnemen door ons een bericht of mail te sturen, of door eens langs te komen tijdens één van onze opkomsten. De tijden vindt u op onze website www.scoutingsaksenheerd.nl

Poster Opendag 2018 Ontdek Scouting

Scouts got talent 2017!

Ook dit jaar gaan we het jaar weer spetterend uit met de scouts, explorers en de stam. Heb jij iets dat je goed kunt of heb je een verborgen talent en wil je dat nu laten zien? Dan is dit je kans!

Op 22 december 2017 organiseert scouting Saksenheerd haar eerste ‘Scouts got Talent’! Tijd om jouw talent te laten zien.

poster Scouts got talent