Al 75 jaar een onvergetelijk avontuur!

In 2020 bestaat Scouting Saksenheerd 75 jaar! Samen met jullie kijken we terug in de tijd en vieren wij samen ons jubileum!

Wij vieren ons jubileum natuurlijk niet alleen. Op vrijdagavond 29 mei 2020 organiseren wij een receptie voor ondermeer oud-leden, ouders van leden, sponsoren en anderen.
Van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni organiseren wij voor onze jeugdleden een groots jubileumkamp!

Een feest om niet te missen dus! Bij jij ooit lid geweest van onze prachtige vereniging of heb jij nog materialen van vroeger? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan vieren we samen onze verjaardag!

Bekijk een filmpje

Foto's van vroeger!