Al 75 jaar een onvergetelijk avontuur!

In 2020 bestaat Scouting Saksenheerd 75 jaar! Samen met jullie kijken we terug in de tijd en vieren wij samen ons jubileum!

Wij vieren ons jubileum natuurlijk niet alleen. Door de coronacrisis vervalt het feest in 2020. Daarom organiseren wij in 2021 een receptie voor ondermeer oud-leden, ouders van leden, sponsoren en anderen. Daarnaast organiseren wij in 2021 voor onze jeugdleden een groots jubileumkamp!

Een feest om niet te missen dus! Bij jij ooit lid geweest van onze prachtige vereniging of heb jij nog materialen van vroeger? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan vieren we samen onze verjaardag!

Bekijk een filmpje

Foto's van vroeger!